Epämääräinen yrityskierto

Jos jotain positiivista pitäisi nimetä omasta raskaudenyrittämisestä, mainitsisin tarkan kierron. Ovulaatio on asettunut heinäkuun keskenmenosta lähtien aina kiertopäiville 14 tai 15. Ovulaatio-oireet ovat olleet selkeät ja olen saanut ovulaation "kiinni" ovistesteillä kaikissa niissä kierroissa, kun testit ovat olleet käytössä.

Viimeiset kaksi kiertoa olen jättänyt ovulaatiotestit kaappiin, sillä olen mieltänyt kiertoni tarkaksi ja ovulaatio-oireet selkeiksi. Kuinkas nyt sitten ollakaan. Perinteiset ovulaatio-oireet alkoivat kolme päivää normaalia aiemmin ja uskon edelleen, että ovulaatio oli jo 13. kiertopäivänä. Normaalistihan en tällaiseen jaksaisi kiinnittää mitään huomiota, mutta koska oireet olivat huomattavasti kevyemmät kuin aiempina seitsemänä kiertoa, on pakko herätä pohtimaan kiertoon liittyviä häiriötekijöitä.

Olin varannut ferritiinin ja d-vitamiinin labrakontrollin tälle viikolle, mutta jouduin peruuttamaan sen flunssan vuoksi. Yritän ensi viikolla uudelleen. Flunssa yksistään voi vaikuttaa ovulaation ajankohtaan, mutta myös edellisen kierron lopussa otettu koronarokote tai työstä aiheutuva pieni kiire. Selittäviä tekijöitä on useita.

Olen aiemmin maininnut keskustelevan aktiivisesti Vau.fi:n forumilla. Keskenmenneiden ryhmässä on ollut lähikuukausina hurjasti onnistumisia ja etenkin niiden hieman pidempään yrittäneiden plussista olen tullut erityisen iloiseksi. Se antaa myös itselle toivoa tulevaan!

Tänään lienee dpo4, joskin voi myös olla, ettei ovulaatiota tapahtunutkaan tässä kierrossa. Ensi viikon lopulla olemme taas hieman viisaampia 😊

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

 1. Ihanaa kun kirjoitat avoimesti!💚

  Mitäs viikonloppu suunnitelmia sulla? 👌

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa nämä mun aiheesta toiseen rönsyilevät tekstit toimisivat jollekin vertaistukena 😊

   Viikonloppu alkoi ihanasti hiihtoladuilla, ja jos säät suosivat, yritän ponnistaa laduille vielä ainakin kerran! Muutoin ohjelmassa taitaa olla vain leikkiä ja oleskelua. Miten te aiotte viettää viikonlopun? ☺

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit