Mangon kokoinen pieni

Raskausappi muistutti jälleen uuden raskausviikon alusta. Tänään on 18+0, joten odotuksessa käynnistyi 19. raskausviikko. Sovellus osasi kertoa, että raskautta on takana 45 %. Huh!

Tällä viikolla meidän pieni on noin mangon kokoinen kaveri. Liitoskivut, peräpukamat ja kuiva iho ovat tainneet tulla jäädäkseen ✌️ Väsymys on ottanut aivan järjettömän ylivallan ja tuntuu, että voisin vain nukkua. Mistäpä muusta olisikaan siis parempi ottaa myös tämän kerran kuvituskuva kuin omasta sängystä!

Pieni muljahtelee milloin mitenkin päin, mutta pitää myös selvästi lepotaukoja liikkumisessaan. Tuntuu edelleen toisinaan todella absurdilta, että kannan pientä vauvaa kohdussani. Poikkesin tänään vapaapäivän kunniaksi kirpparilla katselemassa lastenvaatetarjontaa, mutta en sitten uskaltanutkaan ostaa vauvalle mitään. Olo vauvan vaatteita katsellessa oli todella vieras - ihan, kun olisin katsellut niitä jollekin toiselle.

Tällä viikolla mittailen verensokereita viitenä päivänä, jonka jälkeen ilmoitan arvot sairaalan diabeteskätilölle. He lupasivat olla tuloksista ensi viikon alussa yhteydessä. Arvot ovat edelleen liian korkeat ja olo alkaa olla hieman epävarma siitä, saanko arvoja ikinä kohdilleen.

Ensi viikolla menen myös neuvolalääkärin vastaanotolle. Tarkempia tutkimuksia tuskin on tulossa, enkä niitä toisaalta osaa edes tarvita. Pääasiassa menen kysymään apuja noihin peräpukamiin 😂

Loppuviikko menee jälleen töiden ja vapaa-ajan reissujen äärellä. Ihanaa, kun joulu koputtelee pian ovella, mutta samalla se tarkoittaa sinne sun tänne poukkoilua. Sain tingittyä töissä joulun välipäivät vapaaksi, joten pyhille on pientä helpotusta luvassa loman merkeissä, onneksi. 

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit