Hurrrrjaaaa Halloweenia!

Meidän perheessä vietetään Halloweenia nyt viidettä vuotta putkeen. Esikoisen synnyttyä ja kasvettua on kaikenlaisten juhlien merkitys korostunut. Eri juhlia varten askarrellaan, leivotaan ja laaditaan juhlasuunnitelmia. 

Meidän esikoinen on tänään turnauksessa, joten päivän ohjelmaa jouduttiin typistämään aikalailla. Päädyin kuitenkin teetättämään perheemme perinteisellä kurpitsakierroksella seuraavat rastit:

- noitakeiton teko (ohje täältä)
- pimeässä hohtavien luurankojen etsintä omalta pihalta
- aasin häntä, mutta lepakkoteemalla

Kun kierros on saatu kunnialla päätökseen, saadaan "palkinnoksi" herkkuja ja elokuvailta. 

Tänä vuonna omat voimat ovat olleet hieman kortilla, joten tällä kertaa kaikki syötävä on suoraan kaupasta. Sen verran löysin energiaa, että sulatin valkosuklaata mikrossa, ja levittelin suklaan lasten kanssa valmiskeksien päälle, jonka jälkeen lapset saivat laittaa muumiokekseille silmät 😅 

Halloween-teemainen askartelupaja on onneksi pyörinyt esikoisen suunnittelu- ja toteutusvoimalla. Pienempikin halloweenatar osallistui kummitusten, kurpitsojen ja vesipisaroiden leikkaamiseen. Minun tärkein tehtäväni taisikin olla kaivaa pyydetyn väriset kartongit ja sinitarrat kaapista. Hyvä niin!

Oman lauantain kohokohta taitaa olla Chjokosta ostettujen pääkallosuklaiden maistelu. Lapset innostunevat eniten löllöistä silmämunista ja Vampyyrin juomasta (eli mehukattimehusta, jonka päälle on laitettu vaaleanpunaista hattaraa 🙈 ).

Nyt vielä viimeiset valmistelut, ja sitten juhlitaan! Ihanaa, ehkä hieman ennenaikaista, Halloweenia itse kullekin! 👻

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit