Me kaksi ja lapset Instagramiin?

Olen pohtinut matalan kynnyksen postailujen siirtämistä Instagramiin. Etenkin, jos tämä raskausmatka jatkuu normaalisti (odotukset eivät edelleenkään ole kovin korkealla...), olisi kiva tuottaa kepeää tarinaa teille katsottavaksi ilman, että siitä tarvitsee tehdä blogiin kokonaista tekstiä. Toisaalta, olen aiemmin seurannut useita blogeja, jotka ovat vaivihkaa siirtäneet suurimman osan jutuistaan sosiaalisen median palveluihin. Blogipäivityksiä alkoi olla aina vain harvemmin ja lopulta niitä kirjoitettiin enää suurista uutisista - jos niistäkään. Tuntui, että blogit unohdettiin kirjoittajan toimesta. Pelkään, että tämä tapahtuisi jossain kohtaa myös minulle.

Vaikka aiemmin tiuhaan seuraamieni bloggaajien kirjoitusten hiipuminen harmittikin, heidän päivittäiseen elämään pääsi kurkistamaan Instan tarinoiden ja julkaisujen kautta. Ja vaikka itse haluaisinkin olla nimenomaan pitkien juttujen kirjoittaja, haluaisin toisaalta tarjota myös teille niitä arjen pieniä juttuja, joista ei välttämättä kirjoittaisi blogiin. Olisikohan tällainen muutos uhka vai mahdollisuus? 

Hauduttelen ajatusta tovin ja teen sen jälkeen päätöksen asian suhteen. Sekä blogin että aktiivisen Instagram-tilin päivittäminen veisi valtavan määrän aikaa, jota minulla ei varsinaisesti ehkä ole opintojen edetessä. Toisaalta kahden "tilin" ylläpitäminen voisi olla hyvää vastapainoa ohjelmoinnin ja analytiikan maailmaan 🤭

Sana on vapaa! IG vai ei? 

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit