Lempeä arjen aloitus

Olen ollut tällä viikolla erityisen lempeä itselleni. Olen pyöräillyt töihin rauhassa maanantaina ja keskiviikkona nauttien loppukesän lumoavasta tunnelmasta. Olen myös hyödyntänyt viikon jokaisena aamuna työpaikan uima-allasta pikaiseen aamu-uintiin. Ei liene kenellekään yllätys, että (työ)päivä käynnistyy virkeämmällä mielellä, kun saa karistaa viimeisetkin unihiekat lämpimään allasveteen.

Lempeä viikko on tullut erityisen hyvään väliin, sillä ensi viikolla alkaa arjen todellinen koeponnistus. Saan vilkuttaa heipat työmatkapyöräilylle ja uinnille, kun aloitan lyhennetyn työajan. Hassua kyllä, mutta työajan muutos kaataa entistä enemmän kodin metatöitä harteilleni ja vähentää "omaa aikaani". Joskus mietin, onko lyhennetyssä työajassa mitään järkeä, sillä todellinen voittaja muutoksessa taitaa lopulta olla mies. Toivottavasti siinä sivussa myös ekaluokkalainen hyötyy tästä edes hieman.

Kaikessa tämän viikon hässäkässä olen unohtanut myös jännittää kuluvan kierron "tuloksia". Jos Flota on uskominen, ja ehkä myös viikonlopun epäselkeitä ovistuntemuksia, on tänään dpo 3. Mitään merkittävää ei tässä vaiheessa kiertoa edes tapahtuisi, joten ehkä siitäkin syystä koko kierto on unohtunut. Tunneskaala räjähtänee taas ensi viikolla, kun mikä tahansa nippaisu tai jomotus voi omassa yrittäjän mielessä tarkoittaa raskautta.

Lempeää keskiviikkoa jokaiselle ❤️

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit