Karavaani kulkee ja testaajat testaa

Itsehillintäni testaamisen suhteen on aivan onneton. Vaikka tiedän, että testien päivittäinen tekeminen ei takaa tämän raskauden onnellista etenemistä eikä tolkuton testaaminen tuo minulle yhtään turvallisempaa tunnetta, teen testejä silti. Makustelin tarkemmin testaamisen tarvettani ja ymmärsin, että teen testejä toki viivojen vahvistumisen seuraamisen lisäksi myös viivan mahdollisen hiipumisen seuraamisen vuoksi. 

Edelliset kaksi hyvin lyhyttä raskautta ja niitä seuranneet keskenmenot on ollut valtavan paljon helpompi ottaa vastaan, kun tietää, ettei raskaus tule jatkumaan. Alkanut vuoto ei ole tullut yllätyksenä, vaan ennemmin odotettuna vieraana, jotta piinasta voi päästää irti. 

Tänään aamulla, dpo 10, söin aamiaista. Olo oli hetken aikaa etova. Voisiko hetkellinen pahoinvointi johtua raskaudesta? Ennen aamupalaa kävin viemässä kuopuksen pyörällä päiväkotiin, joten tyhjä vasta ja pikainen urheilusuoritus olisivat hyvin voineet tehdä pienen tepposen myös ilman tikussa vilkuttelevaa plussaa. 

Aamun etovan olon lisäksi oirelistaan rantautui ummetus. Tämä on juurikin se tuttu ja turvallinen perus oire, joka valaa hieman luottoa raskauteen. Kohtua vihloo, polttelee ja jomottaa toisinaan, mutta vain hyvin vähän. Eilen ja tänään olen illasta ollut normaalia väsyneempi, mutta se voi selittyä myös päälle vyörynneestä arjesta. 

Ylin raskaustesti on tehty tänään iltapäivällä. Tämä alempi testi toimii hyvänä verrokkina, miltä sama pc:n liuskatesti näytti eilen aamulla. Kehitystä on onneksi näkyvissä. Mutta kuten hyvin tiedetään, ei vahvistuvat viivat takaa vielä mitään.

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit