Testissä Bla Bla Bla

Meillä on miehen kanssa ollut jo vuosia perinteenä mennä ulos aamiaiselle ensimmäisenä virallisena lomapäivänä. Minä aloitin loman tänään, joten suuntasimme aamulla perinteiselle loma-aamiaiselle Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan Bla Bla Blahan.

Olimme paikalla heti klo 9, kun kahvilan ovet avautuivat, jolloin tilaa oli reilusti. Muutamia hetkiä meidän jälkeemme paikalle saapui muutama muu aamiais- ja kahvitteluvieras. Pikaisella silmäyksellä useimmat taisivat hakea kahvit ja muut herkut mukaan.

Aamiaislistalla oli vaihtoehtona sekä yksittäisiä aamiaistuotteita että valmiita aamiaissettejä. Lapsille ostimme herkkusetit, joihin sisältyi croisantin ja hillon lisäksi tuoremehu, hedelmää ja marjaisa jogurtti-myslikulho. Settiin kuuluu lisäksi latte. Mies valitsi listan tuhdeimman aamiaissetin, johon kuului muun muassa kylmiä leikkeleitä, makkaraa, paistettua kanamunaa, super herkullista focacciaa ja hummusta, hedelmää, pekonia ja chia-vanukas. Itse valitsin listalta paistettua kanamunaa ja pekonia, mutta täydensin omaa aamiaistani miehen settiin kuuluvalla focaccialla, hummuksella ja chia-vanukkaalla.Bla Bla Blan tilat olivat viihtyisät ja tilat vetävät varmasti reilusti ihmisiä sisään. En ole käynyt kahvilassa aiemmin, mutta aamiaisen perusteella voisin kuvitella, että myös heidän tarjoama arkilounas olisi kokeilemisen arvoinen.

Jos jollakulla on hyviä kokemuksia muista aamiais- tai lounaspaikoista Vantaalla, niin vinkatkaa rohkeasti! Loma on onneksi vasta aluillaan, joten ehdimme hyvin käydä kokeilemassa muitakin paikkoja tulevina viikkoina.

/Me kaksi ja lapsetKommentit

Suositut tekstit