Kop kop - uusi yrityskierto täällä

Tänään kohdussa on ollut tuttua polttelua ja jomottelua. Minun maailmassani se tarkoittaa vain ja ainoastaan yhtä asiaa: kuukautisia. Neljän viikon takainen keskenmeno ei onneksi tuntunut tekevän hallaa normaalille kierrolle, vaan kierto näyttäisi pysyvän edelleen 28-29 päivän mittaisena.

Velasta äidiksi -blogin kirjoittaja kirjoitti hyvin turnausväsymyksestä. Samaa väsymystä alkaa olla itselläkin jo jonkin verran. En villeimmissä painajaisissanikaan vuosi sitten kuvitellut itseäni tähän tilanteeseen. Kolme hiipuvaa plussaa ja aina vain jatkuva yritys. 

Kävin tänään illasta kuopuksen kanssa pienellä kävelyllä naapurustossa. Se metsä, mikä meillä oli ympärillä nykyiseen kotiimme muuttaessa, on hakattu alas kuin varkain. Naapurusto on laajentunut valtavasti ja tuntuu, että elämme toisinaan aivan vieraassa paikassa. Olo tuli hetkessä hyvin surulliseksi, vaikka päivässä oli muuten ollut iloisia hetkiä runsaasti. 

Apea mieli nosti ajatukset myös ensi viikon töihin. Olen ollut työhöni hieman väsynyt viimeiset kuukaudet. Seuraava vuosi on osaltaan helpompi, sillä teen noin 60 %:n työaikaa Kelan osittaista hoitorahaa hyödyntäen. Aloitan kuitenkin samaan hengenvetoon 1,5 vuoden mittaisen täydennyskoulutuksen, jolta odotan valtavasti sekä nykyiselle että mahdollisille tuleville töilleni paljon uutta.

Tuntuu, että tällä hetkellä omassa arjessa on paljon asioita meneillään. Vaikka usein osaan suhteellisen hyvin hahmottaa, mitä kaikkea arjelta on odotettavissa, tuntuu tällä kertaa olo hyvin voimattomalta. Tämä tosin saattaa johtua tällä hetkellä alkavasta uudesta kierrosta ja PMS:stä. Luultavasti (ja toivottavasti) mieli on viikon päästä taas paljon virkeämpi.

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit