Tip, tip, tip


Vuoto alkoi yöllä. Vuodon määrästä ja krampeista voidaan päätellä, että tämä raskaus oli tässä. Vuodon alkaminen on helpotus, sillä epätietoisuudessa eläminen ei ole vahvimpia puoliani.

Kävin viime sunnuntaina ultrassa varmistamassa, että raskaus on oikeassa paikassa. Toispuoleiset, toisinaan voimakkaatkin kipuilut herättivät pelon kohdunulkoisesta raskaudesta. Sunnuntain ultrassa raskauspussi oli oikeassa paikassa, mutta pussi oli viikkoihin nähden 4-5 päivää liian pieni. Jo siitä tiesin, ettei tämä raskaus tule päättymään onnellisesti.

Olin varannut uusintaultran ensi viikon maanantaille sillä ajatuksella, että ehdin hoitaa tyhjennyksen alta pois ennen kesälomareissuamme. Koska vuoto alkoi spontaanisti itsekseen, voin enää toivoa kaiken tulevan ulos itsestään. Pohdin vielä omakustanteisen jälkitarkastuksen varaamista ensi viikon loppupuolelle. Saisin varmuuden siitä, että kohtu on tyhjentynyt kunnolla itsekseen.

Vuoden sisällä kolme raskaustestissä näkyvää plussaa on valunut ulos. Se tuntuu aika paljolta, ainakin omaan korvaani. Miten voi olla, että taustalla on kaksi onnistunutta perättäistä raskautta, ja nyt nämä muut raskaudet eivät tunnu kestävän? Syksyllä lomien jälkeen olen yhteydessä lapsettomuuteen ja keskenmenoihin erikoistuneeseen lääkärikeskukseen. Olen kuullut hurjan paljon hyviä kokemuksia Dextrasta, joten taidan olla heihin yhteydessä. En tiedä, pystytäänkö meitä auttamaan siellä mitenkään, mutta haluamme yrittää raskautta vielä tovin.

Kesäloma kolkuttelee reilun viikon päässä. Kuten viime vuonna, myös tänä vuonna loma tulee tarpeeseen.

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

  1. Eikä! Ihan hirveää, suuret pahoittelut! :( on se kyllä jännä, miten se vaisto kertoo niin selkeästi, että jos jotain on vikana. Ja epätietoisuushan se on ehkä pahinta sen lisäksi, kun vaisto kertoo toista, mutta mitään ei tiedä varmaksi vielä. Tsemppiä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ intuitio on kyllä uskomaton juttu. Onneksi vuoto alkoi näin nopeasti itsekseen, joten ainakin toistaiseksi voin toivoa, että väistin lääkkeellisen tyhjennyksen tällä kertaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit