STOP blogitauolle, täällä on uutisia!

Blogitauko kesti odotettua pidempään, mutta jospa tämä nyt näin kesän kynnyksellä ottaa taas tuulta purjeisiin. Tauon aikana tuntui, ettei ollut mitään uutta kerrottavaa, kun yritystä on ehtinyt olla jo monta kuukautta takana ja teksteissä pyörii samat vanhat jutut. Tämän ja viimeisimmän tekstin välillä on ollut hyvin omalaatuisia yrityskiertoja, joista yhdessä en varmastikaan ovuloinut ollenkaan ja toisessa kierto venyi, venyi ja venyi. Plussaa ei kuitenkaan tullut missään vaiheessa tikkuun. 

Kun nykyinen kierto alkoi, päätin varata meidän perheellemme ulkomaan matkan kesälomalle. Ajattelin, että koska plussaa ei ollut kuulunut tähänkään mennessä, niin sitä tuskin tulee myöskään seuraavaan kahteen kiertoon. Kuinka väärässä ihminen voikaan olla, sillä tänään dpo9 testi näytti hyvin hailakkaa plussaa. Päivät (ja viikot) ovat niin naurettavan pieniä, ettei raskaustestejä pitäisi edes tehdä näin varhain – ainakaan tällaisen stressaajan, joka laskee jo nyt, milloin keskenmeno olisi optimaalisimpaan ajankohtaan kesälomareissun näkökulmasta. 

Olen ollut ennenkin raskaana ja samalla matkustanut maailmalla. Silloin tosin odotin esikoistamme, enkä enää osannut niin isoilla viikoilla enää juuri pelätä keskenmenoa. Nyt tilanne on toinen. 

Miten tästä eteenpäin? Jatkan testien tekoa ja katson, lähtevätkö testien viivat vahvistumaan. Jos raskaus jatkuu normaalisti, pitänee jossain välissä varata aika varhaisultraan ja neuvolaan. Nämä virstanpylväät tuntuvat kuitenkin niin utopistisilta vielä tällä hetkellä, etten jaksa niitä miettiä sen enempää. Pitäkää kuitenkin peukkuja meille, sillä kaikki peukut tarvitaan matkaan mukaan! 

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit