Mistä on meidän kesä tehty?

Kirjoittelin aiemmin, että yrityskiukuspäissäni päätin repäistä ja varasin meidän perheelle matkan Egeanmeren aurinkoon. Ennen kun pääsemme kuitenkaan sinne asti, on meidän kesässä muutama ihana kotimaan reissu luvassa. 

Ostin viime vuoden puolella black friday -tarjouksesta Puuhamaahan liput. Puuhamaa oli meidän lasten yksi lemppareimmista kesämuistoista viime vuonna, ja myönnän itsekin odottavani pääseväni taas pomppimaan pomppulinnaan ja laskemaan piiiiitkiä liukumäkiä 🤭 

Tulevina viikkoina luvassa myös iloisia juhlia. Ihka ensimmäinen kummityttöni täyttää huimat 2, joten pääsemme maistelemaan kakkua pienen päivänsankarin kunniaksi. Olen saanut myös kunnian toimia ihanan ystäväni lapsen kummina, jonka kastetilaisuus odottaa ihan kulman takana. Luonnollisestikin lahjaideat ovat hukuksissa... 😬

Jokavuotinen Tykkimäki-vierailu jää tänä vuonna heinäkuun loppuun. Yleensä nappaan lapset ja mummon mukaan autoon ja kurvaamme Kouvolaan päiväksi viihtymään. Meidän lapset ovat Tykkärin laitteisiin täydellisen pituisia ja ikäisiä, joten puuhaa riittää sekä isommalle että pienemmälle huvittelijalle koko päiväksi. 

Luonnollisestikaan koko kesä ei mene huvipuistosta toiseen juostessa, vaikka toisinaan se saattaakin siltä vaikuttaa. Useimmat kesäpäivät vietämme rauhallisesti kotipihalla hyvästä säästä nauttien, ja sateen yllättäessä pidämme kotipäivän leikin, elokuvien ja pelien muodossa. 

Mitä tulee tähän raskauteen, joudun myöntämään, että olen tehnyt viikonlopun aikana laittoman paljon raskaustestejä. Jostain syystä täysin järjen vastaisesti iltapäivällä tehdyt testit ovat olleet viivoiltaan vahvempia. Tämä on luonnollisesti saanut minut täysin järjettömäksi ja yhdeksi isoksi huolimytyksi. Yritän asennoitua sekä keskenmenoon että pahoinvoinnin täyteiseen Kreikan matkaan. Pahinta, mitä tässä voi tehdä, on odottaa. Tunnetusti odottamisen taitoni ovat mallia 3-vuotias uhmaikäinen. 

Tässä kuitenkin viimeisin testi kurkattavaksi. En tiedä, miltä pregcheckin liuskatestin pitäisi näyttää iltapäivällä dpo13, mutta minun tapauksessani se näyttää tältä. 


/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit