Juhannus(vapaat), sinua on odotettu

Ihanaa, huomenna on juhannuksen aaton aatto ja sen jälkeen edessä on kolmen päivän ruhtinaalliset vapaat. Tätä on odotettu lähes yhtä paljon kuin tulevaa kesälomaa.

Juhannuksen odottamisesta huolimatta juhannussuunnitelmat hahmottuivat vasta alkuviikosta, kun päätimme varata yhden yön hotellireissun Tallinnaan koko perheelle. Jos olen ymmärtänyt oikein, myös Tallinnassa saattaa olla tuolloin hiljaisempaa, sillä heillä juhlitaan 23. ja 24.6. Voitonpäivää ja juhannusta. Tämä takannee hieman rauhallisemmat reissupäivät meille, jotka väsymme helposti ihmisjoukossa 😅

Olen jännityksellä seurannut tuuliennusteiden kehittymistä, mutta toistaiseksi matkustuspäiville on luvassa aurinkoista ja hyvin vähätuulista säätä ☀️ sää näyttäisi suosivan myös Tallinnan päässä, sillä lämpöasteiden on luvattu kohoavan reilusti yli 20 asteen. 

Pieni "lähiloma" antaa mahdollisuuden myös siirtää ajatukset pois omasta raskaustilanteesta. Asiaa on itsessään aivan turha pohtia liikaa, kun en voi sille tehdä yhtään mitään tällä hetkellä. Pohdimme eilen miehen kanssa, että jos tämäkin raskaus menee metsään, niin otamme yhteyttä lapsettomuusklinikkaan. Siellä voisimme yrittää tutkia ainakin ne helposti tutkittavat asiat, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia hedelmöittymisessä tai kiinnittymisessä. Pohdimme sitten sen jälkeen, mitä teemme vauvahaaveemme kanssa.

Onneksi asiaa ei tarvitse nyt pohtia enempää. Ihanaa juhannuksen aikaa kaikki! Nauttikaa aurinkoisesta säästä ja mahdollisista vapaista 😊

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit