Yk10, is it you?

Viimeiset kolme päivää ovat olleet kierron kannalta yhtä vuoristorataa. Olen ehtinyt tehdä useamman raskaustestin, sillä kolmisen päivää sitten alkanut tiputtelu-/pyyhintävuoto on herättänyt kauhun sekaisia tunteita kohdunulkoisesta raskaudesta.

Kiertoni ovat aina olleet tasaiset ja uusi kierto alkaa selkeästi runsaalla vuodolla (pahoittelut liiasta informaatiosta). Tässä kierrossa dpo11 lähtien on ollut niin sanottua pyyhintävuotoa kerran päivässä. Että mitähän ihmettä taas? Aloin toistuvien negatiivisten raskaustestien jälkeen jo pohtia, ovatko vaihdevuodet pyyhkäisemässä ylitseni, sillä kiertoni on normaalisti aina ollut suht tasainen.

Tänään jatkuvan kuukautisjomottelun päätteeksi uusi kierto onneksi lopulta alkoi. Pienestä ennakkovuotelusta huolimatta kierto jäi edellisen kierron kemiallisesta ja koronasta huolimatta normaalin mittaiseksi. Mitähän uusi kierto mahtaa tuoda mukanaan 😅

Kaiken kukkuraksi meidän perheen kuopus sairastui flunssaan ja kuumeeseen, joten seuraavat päivät menevät sairastuvan ylläpitäjän roolissa. Toivotaan lyhyttä ja mahdollisimman vähäräkäistä tautia, niin lapsen korvat säästyvät tulehduksilta 🙏 itselleni toivon lieväkipuisia ja nopeita kuukautisia, kiitos!

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit