Mitä kierrossa tapahtuu juuri nyt?

Tuntuu, että edellisestä ovulaatiosta ja tärppipäivistä on ikuisuus. Tosiasiassa edellinen kierto venyi kemiallisen raskauden takia vain muutamalla päivällä. Meidän esikoisemme sai alkunsa heti kemiallisen/alkuraskauden keskenmenon jälkeisestä kierrosta, joten nyt on vaikea kuvitella vastaavanlaisen onnen potkaisevan toistamiseen.

Tänään on kiertopäivä 12 (/28-29). Flo ennustaa ovulaation ensi viikon tiistaille, mutta itse epäilen ovulaation tapahtuvan sunnuntaina tai maanantaina. Yhdeksän kuukauden yrittämisen jälkeen olen ehtinyt muodostaa itselleni kaikenlaisia taikauskoisia hömpötyksiä siitä, saanko plussan kierron lopussa testiin vai en. Yksi tällaisista höpö höpö -jutuista on lasketun ajan katsominen ennen plussausta. Uskon (tai en oikeasti edes usko, mutta silti pyöritän ajatusta päässäni), että jos katson kuluvan kierron lasketun ajan etukäteen, jinxaan kierron. Nyt yritän haparoiden päässä laskea, mihin laskettu aika menisi, jos tämä kierto olisi The kierto.

En ole tikutellut ovulaatiota nyt kolmeen tai neljään kiertoon. Uskon kyllä ovulaation tapahtuvan jossain vaiheessa kiertoa, vaikka perinteiset ovulaatio-oireet olisivatkin poissa. Tätä ajatusta tukee viime kierron kemiallinen raskaus, jolloin olin aivan varma, että ovulaatio ei tapahtunut ollenkaan. Silti plussa piirtyi testiin 🤷‍♀️

Tänään otamme päivän rennoin rantein Tampereella ja palaamme yrittämisen miettimiseen jälleen huomenna.

Aurinkoista lauantaita kaikille ☀️

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit