Kohteena Werneri Park

Pompattiin lauantaina niin aikaisin ylös, että olimme tekemistä vailla jo kahdeksalta aamulla. Kaikki paikat avautuvat vasta kymmenen jälkeen, joten meillä oli hyvä aika pohtia, mihin suuntaisimme aamupäivällä. Arvontatulos osoitti Talmassa sijaitsevaan Werneri Parkiin, jossa olemme käyneet kerran talvella aiemminkin laskemassa mäkeä porukalla. Myös viime kesänä poikkesimme siellä kolmistaan lasten kanssa pomppimassa trampalla ja pomppulinnassa.

Aikainen lintu madon nappaa -sanonta päti ainakin tällä kertaa, sillä olimme pulkkamäessä ensimmäisten joukossa. Werneri Parkkiin ei tarvitse tuoda omia laskuvälineitä, sillä niitä löytyy suuri varastollinen puistosta itsestään! Suurin osa laskuista tehtiin Stigan liukumatolla, mutta kokeilimme myös perinteistä rattikelkkaa. Mäet olivat liukkaat ja vauhti päätä huumaava! Ylöskään ei tarvitse kävellä omin jaloin, sillä mäen päälle pääsee mattohissillä 😁

Harmittelimme, että Werneri Parkin puolella ei ole omaa makkarakojua, josta voisi käydä hakemassa välieväät - makkarakoju löytyy laskettelukeskuksen puolelta 🤦‍♀️ Puiston puolella on kuitenkin muutama piste, jossa voi paistaa omia eväsmakkaroita. Itse laiskana en jaksanut alkaa haalia eväitä mukaan, joten lähdimme puistosta, kun nälkä alkoi kurnia vatsassa. Tukevalla aamiaisella jaksoimme kuitenkin huvitella pulkkamäessä parisen tuntia!

Poikkesimme lauantaina iltapäivällä vielä museovierailulla Tuusulan lottamuseossa, sillä meillä jokaisella oli sopivasti energiaa pienelle retkelle. Ihmettelin, miksi museon piha oli aivan täynnä autoja, mutta mysteeri selvisi museokierroksen jälkeen. Museon yhteydessä toimiva kahvila oli aivan helmi ja sinne tullaan selvästi myös ihan vain päiväkahveille! Sovimme, että teemme perheen kesken pyöräretken museolle kesällä. Piha-alue on kesällä varmasti kaunis ja tuoreet pullat voi nauttia terassilla.

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit