Korona-arkea lasten kanssa

Niinhän siinä kävi, että meidän perheestä jokainen sai koronan. Oireet ovat onneksi lieviä, joten arki rullaa kotinurkissa leppoisasti. Teemme puolisoni kanssa töitä sopivina hetkinä ja muutoin vietämme porukassa yhteistä aikaa pelaillen ja telkkaria katsellen.

Tänään ruokakaappeja inventoidessa päätin ehdottaa lapsille pullan leivontaa. Pullataikina tuli sukkelasti Kinuskikissan ohjeella, kun kaikki osallistuivat mittaamiseen, punnitsemiseen, kaatamiseen ja sekoittamiseen. Taikina oli mukavan kimmoisaa, joten myös lasten oli helppo pyörittää taikinasta pullia. Kiireetön iltapäivän mehu- ja pullahetki täydentyi täydellisesti pullalautasen virkaa toimittavasta talouspaperiarkista. Kaikki pikkulautaset olivat pesussa, taas.

Mitä tulee kemialliseen raskauteen, oli raskaustestin viiva tänä aamuna lähes näkymätön. Jostain syystä vuoto antaa kuitenkin odottaa itseään. Yritin jo googlailla, milloin vuodoista (ennemminkin sen puutteesta) pitää olla yhteydessä jonnekin, mutta en saanut tähän suoraa vastausta. Uskon, että kohtu alkaa tyhjentyä ihan pian itsekseen, kun maltan vain odottaa.

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

  1. Voi ei kemialliseksiko se sittenkin jäi, voi harmi, otan osaa :( mutta kovasti näyttää olevan yritystä kiinnittyä, ehkäpä seuraavasta nappaa tarrasukkien kera! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kemialliseksi tosiaan jäi tällä kertaa. Mutta kuten itsekin sanoit, niin plussa antaa aivan eri tavalla taas boostia yrityksen jatkamiseen!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit