Disney+ ja meidän lasten lempparit

Talven ja syksyn sairastelukierteessä Disney+ on tullut meidän perheen lapsille harvinaisen tutuksi. Ajattelin listata muutaman meidän lasten lemppareista, jos muutkin miettivät animaatiokatseltavaa Disney+-palvelusta.

Frozen 1 ja 2

Uskon, että jokainen lapsiperhe on nämä katsonut, jos heillä on ollut siihen mahdollisuus. Nämä on kuitenkin pakko mainita, sillä elokuvien musiikki on mukaansatempaavaa ja elokuvat ovat visuaalisesti silmäämiellyttäviä. Itse pidän kakkososasta enemmän, mutta perheemme 3-vuotias prinsessa valitsee ennemmin ensimmäisen osan.

Prinsessa ja sammakko

Tämä ei ole perinteinen prinsessasatu, mutta kuopuksemme on halunnut katsoa sen jo pariin kertaan. Tarinassa seikkailevat sammakot ja musiikillisesti lahjakas krokotiili tekevät elokuvasta leppoisan katsottavan.

Coco

Itse nostaisin tämän elokuvan listan ensimmäiseksi, mutta lapset äänestivät prinsessat listan kärkeen. Elokuva on paikoitellen aika jännittävä, joten menimme pelottavammat kohdat pikakelauksella eteenpäin. Tarina on mielestäni ihana ja lapset pitivät elokuvan pienestä pojasta, joka on elokuvan päähahmo.

Kunnon dinosaurus

Tämä elokuva herätti minussa jonkinlaisen nostalgian. Se ei varsinaisesti muistuta mitään elokuvaa omasta lapsuudesta, mutta tuntui silti tutulta. Kunnon dinosaurus -elokuva on kasvutarina pienestä dinosaurukset, joka saa matkallaan yllättävän ystävän.

Rio

Fun fact: kävin katsomassa Rion ensimmäisen kerran elokuvateatterissa Shanghaissa opiskelijavaihdossa vuosia sitten. Voi olla, että lapsetkin pitävät Riosta äidin hypetyksen ja nostalgianälän takia. Elokuva kannattaa kuitenkin tsekata, jos haluaa takuuvarman hyvänmielen elokuvan.

Perheen yhteisissä leffahetkissä elokuvaakin tärkeämpää on elokuvaherkut. Viimeisin elokuvahetki (Luca, myöskin hauska animaatio meri"hirviöistä") höystettiin Ben&Jerryn cookie dough -jäätelöllä, kismetillä ja sipseillä. Useimmiten juomaksi lapset valitsevat kivennäisveden tai omenamehun, mutta nyt jouduimme tyytymään hanaveteen.

Me otamme mielellämme elokuvavinkkejä vastaan! Suositukset voivat olla joko koko perheelle tai sitten vaikka vain meille aikuisille!

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit