Rikkinäisten housujen arvoitus

Tuntuu, että 6-vuotiaalle ulkoilijalle on aivan mahdoton löytää kestäviä ulkovaatteita, tarkemmin ulkohousuja. Takit säilyvät ehjänä, mutta tänään taas päiväkotipäivän jälkeen sain paikata toppahousujen polvesta repeytyneen kankaan silitettävällä heijastavalla kangaspaikalla.

Mainittakoon, että meidän esikoisemme ei ole se kaikista telmivin lapsi, joka onnistuu rikkomaan vaatteen kuin vaatteen ulkoleikeissä. Enemmänkin tuntuu siltä, että kankaat eivät enää kestä perinteisiä ulkoleikkejä. Nykyiset, juuri paikatut housut ovat Haltilta (tuotetta ei näkynyt olevan enää myynnissä), mutta samanlaisia vekkejä näkyi myös aiemmissa Reiman toppavaatteissa muutaman hieman karheamman sään leikkikerran jälkeen.

Tuntuu pähkähullulta ostaa talveen kahdet (tai kääk, vielä useammat!) toppahousut, sillä polvia lukuunottamatta vaatteet ovat hyvässä kunnossa. Polvipaikkoja on myös hankala ommella paikoilleen, kun lahje ei mahdu ompelukoneeseen järkevästi, ja käsiompelujälki ei välttämättä ole, kröhöm, siistein mahdollinen tässä taloudessa.

Testautin esikoisella tänään silitettyjen kangaspaikkojen pitävyyden vielä iltaulkoilulla, ja toistaiseksi kangaspaikka ei alkanut repsottaa. Mikä lie tilanne on huomenna, kun päiväkotipäivä on taas ohi 😅

Hoi parviäly, mitkä ovat teidän suosikki ulkohousut, jotka kestävät perinteisiä ulkoleikkejä? Tai mitkä ovat parhaat ja pysyvimmät kangaspaikat? Apua!

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit