4 viikkoa lisärautaa takana

Kävin reilu kuukausi takaperin mittauttamassa veriarvoni. Jos kiinnostaa, niin tutkimuksista voit lukea lisää täältä 😊 Verikoetuloksissa selkeät vajaukset löytyi sekä ferritiinissä että d-vitamiinissa. Koetuloksista innostuneena aloin napsia lisärautana SiderAl Forten rautavalmistetta ja tujumpaa d-vitamiinia.

Äitini on aikanaan syönyt rautavalmistetta, ja hän sanoi jaksamisen nousseen kohisten muutamissa päivissä raudan syömisen aloituksesta. Itse olen napsinut tabletteja kourakaupalla, mutta vireystasoni on edelleen laiskiaisen luokkaa. Ulkoillessa jalat tuntuvat painavan tonnin ja silmät alkavat painua kiinni jo iltapäivällä. Todennäköisesti tämä väsymys johtuu osittain kaamoksesta, mutta kieltämättä harmittaa, että olo on aina näin uupunut.

Käyn kontrolloimassa ferritiinin ja d-vitamiinin kuukauden päästä, jolloin olen ehtinyt syödä lisärautaa parisen kuukautta. En malta odottaa, kuinka rauta-arvot ovat muuttuneet muutamassa kuukaudessa.

Tässä kierrossa päätin myös jättää vippaskonstit käyttämättä ja ovulaatiotikut laatikkoon. Jos olen kierrostani oikein kärryillä, on tänään dpo4. Piinapäivät ovat menneet lähes huomaamatta jo tänne asti, kun ovulaatiopäivää ei ole varmistettu testein. Yleensä tähän mennessä olen ehtinyt jo päättää ensimmäisen raskaustestauspäivän, mutta tällä kertaa menen fiiliksen mukaan. Mukavan huoleton yrityskierto tällä kertaa 😊

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

  1. Se SiderAl valitettavasti taitaa olla mainosta vain. Vaihdoin hyvin nostaneen Ferrodanin SiderAliin ja arvot laskivat. Rautaan perehtynyt lääkäri sanoi että ei sitä, kokemus on osoittanut että ei sillä nouse eikä toimi kuten mainoksensa väittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa kurja, jos todella teho on vain mainoksessa ☹ nyt jännittää entistä enemmän, miltä rauta-arvot näyttävät kuukauden päästä 😬

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit