Joululahjat päiväkodin aikuisille

Meidän perheessä on ollut tapana muistaa päiväkodin aikuisia pienillä lahjoilla jouluisin ja ennen kesälaitumille siirtymistä. Lahjat ovat olleet lasten ehdottamia, joten molempien ryhmissä lahjat ovat olleet hieman toisistaan poikkeavia. Tänä vuonna ostimme eskarilaisen kasvattajille juomapullot ja suklaalevyt. Pienempi vei puolestaan ryhmänsä aikuisille suklaalevyjen lisäksi tuubihuivit.

Pienempi halusi osallistua lahjojen paketointiin eskarilaisen sivuuttaessa askartelumahdollisuuden. Päätimme hullutella kuopuksemme kanssa hieman, ja paketoimme lahjat ruskeaan paperiin, johon liimasimme kartongista leikatut sarvet, silmät ja nenän. Pienempi liimasi osat paikoilleen ja lopputuloksena oli hauskat poropaketit. Meistä niistä tuli vekkulit, ja paketit saivat kiitosta myös päiväkodissa.

Nyt saa hetkeksi huokaista taas lahjasuunnittelun suhteen, kun seuraavat päiväkodin ja eskarin muistamiset katsotaan vasta ensi kesänä. Sitä ennen kaapissa on kuitenkin odottamassa monen monta oudon mallista ja vaikean kokoista joululahjaa, jotka pitäisi saada kääreisiin ennen jouluaattoa. Toivottakaa onnea matkaan!

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit