Se helppo lounas

Varmastikin suurin osa eri sosiaalisen median käyttäjistä on törmännyt Feelia-ruokiin ja -mainoksiin. Tämä ei (olisipa!) ole maksettu mainos, vaan kahden pienen lapsen äidin vilpitön kehu!

Kun lapsi sairastuu, meillä ensimmäisen sairaspäivän lounas useimmiten on jotain kotiin tilattua. Useimmiten virtuaaliseen ostoskoriin tipahtaa Mäkkärin nugetit lapselle ja hamppari vanhemmalle. Ei se terveellisin, muttei myöskään pidemmällä aikavälillä taloudellisin vaihtoehto.

Mainonnan uhrina päätin tilata meille tovi sitten jääkaappiin valmiiksi Feelia-aterioita, joita voimme käyttää esimerkiksi sairaspäivinä. Testiateriaa ei kauaa tarvinnut odottaa, kun pienemmällä alkoi nenä valua uhkaavasti. Ateriapussit (kuulostipa ei-houkuttelevalta 😅) säilyvät jääkaapissa useita kuukausia, joten aterioita voi hyvin tilata ennakkoon. Meillä seuraavien kuukausien sairaspäiväruoat on turvattu, kiitos Feelian!

Lapsi sai päättää tänään lounaamme jääkaapista löytyvästä Feelia-valikoimasta. Vaihtoehtoina oli kinkku- ja lohikiusaus, kasvissosekeitto, makaronilaatikko, riisipuuro ja lohikeitto. Pienen puntaroinnin jälkeen lapsi päätyi lohikeittoon, johon pääsimme lisäpuuhana keräämään kasvimaalta tilliä.

Ruoka oli juuri niin helppo tehdä kuin olen mainoksista ymmärtänytkin. Keittoa riittää meille myös huomiseksi lounaaksi, joten yhden annoksen kulu on murto-osa Mäkkärin annoshintoihin verrattuna.

Ruoka olisi voinut olla maustetumpaakin, mutta toisaalta jokainen kokki voi tarvittaessa lisätä omaan kattilalliseen/vuoalliseen haluamansa lisämaut. Ymmärrettävästi ruoan pitää maultaan sopia kuitenkin valtaosan suuhun.

Kokeilussa uskomattomin juttu oli kuitenkin se, että heikohkosti pääruokia syövä lapsi söi koko lautasellisen lohikeittoa! Tähän tosin saattoi vaikuttaa se, että pieni apukokki sai itse laittaa tilliä omalle lautaselleen. All in all, jatkoon!

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit