Kuukautiset karkuteillä

Tein lauantaina raskaustestin ja tulos oli selkeä negatiivinen. Uuden kierron oli tarkoitus alkaa sunnuntaina, mutta niin vain kuukautiset olivat teillä tietämättömillä. Olen odotellut alkavaa uutta kiertoa myös tänään, mutta mitään ei näy (eikä kyllä kuulukaan). Tein tänään uuden raskaustestin, joka oli, yllätys yllätys, negatiivinen.

Alavatsa jomotteli tänään aamupäivästä tuttuun tapaan, ainoastaan itse kuukautiset puuttuvat. Perinteiset kuukautiskivut siirtyivät iltapäivästä sivuun ja tilalle on tullut munasarjajuiliminen, joka jatkuu edelleen.

Kiertoni on ollut lähes kellon tarkka, enkä ennen ole kokenut myöhästymisiä, ellen toki ole ollut raskaana. Nyt kyse ei kuitenkaan ole raskaudesta, vaan jostain muusta. Epäilen kropan olevan vielä "hieman" sekaisin sekä heinäkuisesta keskenmenosta että elo-syyskuun aikana kokemasta stressistä. Onneksi töiden puolesta pahin kiire alkaa helpottaa, joten työperäisen stressin pahin piikki alkaa taittua. Yrittämiseen liittyvä paniikki toki jatkunee vahvana vielä seuraavatkin kuukaudet, kunnes tärppi käy (jos käy).

Pitäkää sormet ristissä, ettei kierto venyisi tarpeettoman pitkäksi 🤞

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit