Kolmas yrityskuukausi, täältä tullaan...

Niin siinä kävi, että raskaustesti oli negatiivinen ja pian alkaa kolmas yrityskuukausi. Positiivista tässä on se, että saan "turvallisin mielin" ottaa täydentävän koronarokotuksen heti ensi viikolla! Ei tarvitse puntaroida, onko rokotuksesta mahdollista haittaa alkiolle tai raskaudelle ylipäätään. Työkiireet alkavat myös helpottaa, joten ehkä stressitason lasku auttaa myös raskautumaan.

Varasimme marraskuulle jälleen mökin pitkäksi viikonlopuksi Himokselle. On hyvä päästä lataamaan akkuja ennen vuodenvaihteen muutamia ylimääräisiä vapaapäiviä. Onpa jotain, mitä odottaa!

Eilen tuli tasan kaksi kuukautta täyteen siitä, kun kolmas pienemme tuli maailmaan. Olo oli haikean lisäksi pettynyt. On vaikea yrittää hyväksyä raskauden keskenmenoa, kun meille ei tarjottu siihen mitään selkeää syytä. Pohdin edelleen jatkuvasti, kuoliko pieni kohtuun siksi, että tein jotain väärin. Ymmärrän, että kyse voi olla vakavasta rakenteellisesta poikkeamasta, mutta koska juuri viikkoa ennen keskenmenoa olimme saaneet seulatulokset, osoittaa mieleni väistämättä syyllistävän sormen itseäni kohtaan. Teinkö jotain väärin, enkä siksi ansainnut tätä lasta?

Ikävä ei varmasti pääty ikinä 🖤

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit