Eskarilaisen ensimmäinen puhelin

Meidän eskarilainen sai tänä viikonloppuna ensimmäisen puhelimensa. Puhelin ei ole ehkä se ihan perinteisin versio, mutta sitäkin kätevämpi, sillä kyseessä on Xploran kellopuhelin.

Puhelin hankittiin pääosin mummolareissuja varten, jos reissussa esimerkiksi mummolle tulisi sairaskohtaus ja lapsen pitäisi hälyttää apua mummolleen (ja itselleen). Perinteinen älypuhelin vaatii aina taskulliset vaatteet ja särkyy suuren näytön vuoksi herkemmin. Kellopuhelin puolestaan kulkee näppärästi reissussa ranteessa, eikä pieni näyttökään ota toivottavasti kovin herkästi osumaa.

Puhelimen alkuasetukset meinasivat tuottaa hieman päänvaivaa äidille, mutta pienen alkukankeuden jälkeen olemme tulleet hyvin sinuiksi uuden puhelimen kanssa. Lapsi on onnistunut itsenäisesti soittamaan eri huoneissa oleville äidille ja isälle, mutta myös mummolleen! Minusta on ajatuksena ihana, että nyt tuo oiva parivaljakko voi soitella toisilleen aina halutessaan ❤

Itse kellopuhelimen pääkäyttäjänä voin seurata kellon tapahtumia Xplora-sovelluksella. Voimme lähetellä lapsen kanssa toisillemme ääniviestejä, kuvia ja emojeja. Sovelluksella pääsee myös seuraamaan lapsen sijaintia niin halutessaan. Puhelimen akku tyhjenee suht nopeasti, ja ohjeissa neuvotaankin laittamaan puhelin aina yöksi lataukseen.

Parin päivän kokemuksella voin kertoa olevamme puhelimeen varsin tyytyväisiä! Puhelin päivitetään perinteisempään malliin sitten muutamien vuosien päästä, jolloin perheemme kuopus voi ottaa kellopuhelimen omaan käyttöönsä (mikäli kello on enää ehjä...). Siihen asti kellopuhelin tarjoaa juuri sen tarpeen, mitä puhelin ennen tarjosi: puhelun soittamisen ja puheluun vastaamisen.

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit