Lh-huippu bongattu!

Tänään se tapahtui - ClearBluen digitaaliseen ovulaatiotestiin piirtyi vihdoin hymyilevä naama! Tämä tarkoittaa sitä, että ovulaatio on huomenna ja seuraavat 48 tuntia ovat kiertoni hedelmällisimmät päivät.

Tässä kierrossa yritän olla rauhallisempi tulevien testi- ja piinapäivien kanssa. Viime kierrossa tunnustelin tuntemuksiani turhan tarkasti ja raskaustestejä aloin tehdä aivan liian varhain. Kirjoitinkin tuttavalleni, kuinka sitä pääsisi vanhaan zen-tyyliseen tilaan, ja malttaisi aiempien raskauksien tavoin odottaa testien kanssa kuukautisten odotettuun alkamispäivään. Ehkä vauvakuume on niin kova, ettei osaa tehdä muuta kuin panikoida (ja överitestata).

Piinapäiville aion ottaa mukaan tumman suklaan ja lasin tai kaksi punaviiniä laskennallisille kiinnittymispäiville. Josko nämä edistäisivät mahdollisen hedelmöittyneen munasolun, alkion, kiinnittymistä. Jos tämä ei tuota toivottua tulosta, niin sitten ei auta kuin siirtää odotukset ja toiveet seuraavaan kiertoon.

Katsotaan jännityksellä, mitä tämä kierto tuo tullessaan ❤

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

  1. Hei! Mie tulin vastavierailulle blogiisi ja jättämään merkin tännekin, että kyllä lueskelen myös vanhempien reseptieni kommentteja. Kiva kuulla, että teillä on tykätty mokkapalojen ohjeestani ja se jää käyttöönkin, silloin blogini on onnistunut ydintehtävässään. Tsemppiä teille perheenlisäykseen, toivottavasti tärppää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cebic kommentistasi, tsempeistä ja ennenkaikkea mokkapalaohjeesta! Jos joku lukijoistani kaipaa ehkä maailman parhaimpien ja helpoimpien mokkapalojen ohjetta, niin suunnatkaa tänne: http://cebicinkeittio.blogspot.com/2018/12/maailman-parhaat-mokkapalat.html?m=1

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit