Aamu Fazerin vierailukeskuksessa

Varasin eilen hieman extempore lapsille ja itselleni kierroksen Fazerin vierailukeskuksessa. Lapset pomppivat aamulla sähikäisten tavoin jännityksen kasvaessa liian suureksi. Muutaman kiukkukohtauksen jälkeen olin jo valmis luopumaan menosuunnitelmista, mutta lopulta yhteinen sävel löytyi ja matka karkkien luo voi alkaa.

Olimme vierailukeskuksen pihassa hyvissä ajoin, joten ehdimme tutustua pihalla kasvaviin viljoihin. Kotimaisten viljojen vierellä kasvoi myös pienet alat auringonkukkaa ja rypsiä.

Saimme viimeiset paikat päivän ensimmäiselle kierrokselle. Kierrosta ohjaava henkilö hauskuutti sekä aikuis- että lapsivieraita. Hän heittäytyi rohkeasti kertomaansa mukaan! Vierailu sisälsi pienen elokuvapätkän lisäksi pikaisen visiitin trooppiseen huoneeseen, josta pystyi bongaamaan kaakaopapujen lisäksi muunmuassa vaniljaa, kahvipapupensaan, banaanipuun ja kardemumman.

Vierailun kohokohta sekä aikuisille että lapsille oli vierailun päättävä karkkimetsä, jossa sai herkutella Fazerin makeisilla. Tarjolla oli suklaapatukoiden lisäksi irtomakeisia, lakupötköjä ja kaukaisia välipalapatukoita.

Paikan päällä sai syödä herkkuja niin paljon kuin vatsa antoi myöten, mutta mukaan herkkuja ei saanut ottaa. Kierroksen lopussa jokainen maksava asiakas (eli kaikki yli 3-vuotiaat) saivat tuotekassin, jonka sisällä oli tuttuja herkkuja.

Äitini on ehtinyt vierailla Fazerilassa jo aiemmin muutama vuosi sitten ja kehui kierrosta jo silloin. Vierailukierros sopi hyvin myös pienille lapsille, sillä katsottavaa oli sopivasti ja kierrosaika oli maltillinen. Käykäähän tekin tutustumassa Fazerin historiaan ja herkuttelemaan perinteisillä että uutuusmauilla!

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit