Tyttö vai poika?

Arvelen, että suurin osa odottajista on sortunut arvuuttelemaan raskausaikana tulevan vauvan sukupuolta. Jokaisessa raskaudessa minulla on ollut jonkinlainen olettama vauvan sukupuolesta ja molemmilla kerroilla arvaukseni on mennyt oikein.

Olen tehnyt erilaisia leikkimielisiä testejä, kurkkinut kiinalaista syntymäkalenteria (joka on muuten pitänyt paikkansa molemmissa aiemmissa raskauksissa!), vertaillut vauvan sykkeen nopeutta ja totta kai myös arvioinut pahoinvoinnin määrää sukupuoliolettamaan. Sanotaan, että tyttövauvaa odottavilla pahoinvointi on isompaa ja vauvan syke nopeampi. Lisäksi niskaturvotusultrasta voi hyvällä tuurilla päätellä jotain, jos tuntee Nub-teorian. Siitä voit lukea tarkemmin esimerkiksi Vau.fi:n sivuilta.

Noh, kumpiko tämä vauva sitten olisi? Kiinalaisen syntymäkalenterin mukaan kolmas lapsemme olisi tyttö. Tätä samaa olettamaa tukee myös vauvan korkeahko syke sekä edellistä raskautta reilumpi pahoinvointi. Toisaalta oma tunne sanoo vauvan olevan poika. Tein myös poikaolettamaa tukevan leikkimielisen testin Internetin syövereistä, joten nyt sitten jännitetään, onko Kiinalainen syntymäkalenteri vai minä oikeassa! Ehkäpä yritän tulevista nt-ultran kuvista kurkkia, osaanko tulkita kuvaa nub-teorian mukaisesti.

Onko sinulla ollut odotusaikana oletuksia vauvan sukupuolesta ja jos on, niin osuiko arvaus oikeaan?

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit