Mitä ihmettä - pahoinvointi palasi?

Kolmannen lapsen odottajalle tämän ei enää pitäisi kai tulla yllätyksenä, mutta niin sitä vaan sai taas yllättyä, kun useamman pahoinvointivapaan päivän jälkeen ruoan jälkeen alkoi olo olla kehno. Tämä sama pahoinvoinnin paluu on tapahtunut myös aiemmissa raskauksissa, mutta silloin pahoinvointijaksot ovat olleet lyhyempiä. Ehkä sitä naiivisti oletti, että tässä raskaudessa toinen aalto jää tulematta. Toivotaan, että tämä ei kestä montaa päivää!

Pahoinvoinnin lisäksi väsymys on valtavaa. Olen iltaisin aivan poikki ja valmis nukkumaan. Väsymystä ei helpota iltaiset päänsäryt, jotka johtuvat vain ja ainoastaan huonosta vedenjuonnista. Suurin osa omista raskausajanoireista pysyisi varmasti paremmin hoidossa, jos söisin tasaisemmin, ulkoilisin kevyesti päivittäin, joisin vettä enemmän ja lepäisin silloin, kun keho vaatii lepoa.

Eilen illasta söin pahaan olooni muutaman mansikan. Meille kesä tulee ensimmäisten mansikkarasioiden mukana. Oli ihana yhtäkkiä huomata, että kesä on jo hyvässä vauhdissa ja pian oma lomakin koittaa levon ja mökkeilyn merkeissä.

Minkälaisia kesäsuunnitelmia teillä on? Onko kotinne lähellä rantaa tai puistoa, tai lähdettekö kenties metsämaisemiin luontopolulle tai mökille?

Ihanaa lauantaita!

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit