Meidän perhe kasvaa!

Huhtikuussa 2021 lausuttu kysymys miehelle ”Voisiko meitä olla joskus viisi?” tuotti hedelmää aiemmin kuin osasimme odottaa. Vuodenvaihteessa meidän perheessä on jo viisi jäsentä! Elokuussa eskarin aloittava esikoinen ja syksyllä 3 vuotta täyttävä toinen lapsemme eivät tiedä vielä uudesta tulokkaasta, mutta iloinen yllätys paljastetaan heille heti, kun ensimmäinen kolmannes ja virallinen ultra on ohi.

Luin joskus, että ensimmäisen raskauden jälkeen seuraavat raskaudet kulkevat ripeämpää vauhtia. Toisessa raskaudessa en tätä vielä allekirjoittanut, mutta nyt aika tuntuu menevän siivillä! Tällä hetkellä elämme raskausviikkoa 10+4, eli ensimmäisen kolmanneksen päättymiseen on enää 2,5 viikkoa.

Niskaturvotusultra on varattuna juhannusviikolle, mutta jo ennen tätä olemme ehtineet käydä viikolla 7+0 alkuraskauden ultrassa. Olemme myös miehen kanssa kuunnelleet aika-ajoin vauvan sykkeitä kotidopplerilla. Itse saimme sydänäänet ensimmäisen kerran kuulumaan raskausviikoilla 8+3, eli hyvissä ajoin – tämän(kin) suhteen olemme olleet todella onnekaita. Doppler on ollut pelastus silloin, kun tuntuu, että raskausoireissa on selkeitä muutoksia, ja hermoheikkoiselle äidille on tullut tarve kuulostella, onko pieni vielä menossa mukana.Ihanaa alkanutta helteistä viikkoa!

/Me kaksi ja lapset

Kommentit

Suositut tekstit